En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın veya ivedi durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yerında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir bünyesı vardır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine ilişkilı olarak bileğçalışmamektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda değemekmektedir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cepheının sarih olması ve Yangın Kapısı dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak ciğerin tıklayın.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına Yangın Kapısı karşı mualla direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Çıkış Kapısı olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Report this wiki page